Forsiden
Hald
Kærby
Kirkeblad
Nyttige oplysninger
Arrangementer
Sognekalender
Galleri
Links

Arrangementer

Søndag d. 1. oktober 2017 kl. 14.00:
Høstgudstjeneste og kunstudstilling

PAUL M. CEDERDORFF UDSTILLER I HALD

Når vi d. 1. oktober kl. 14 fejrer høstgudstjeneste i Hald, så er der samtidig lejlighed til at komme til fernisering på en udstilling af udvalgte værker af Paul Madsen Cederdorff. Kunstneren vil selv være til stede.
Cederdorff er maler, grafiker, keramiker og skulptør. Hans navn kom på alles læber, da der ved Thyborøn i 2016 blev lavet en mindepark for slaget ved Jylland. Kunstneren bag er nemlig Paul Cederdorff. Der er ialt 8.645 figurer - en for hver af de faldne og 25 granitsten med en højde på op til 3,5 meter - en for hver af Jyllandsslagets sænkede skibe. Et storslået værk midt i klitten.
Han er utrolig alsidig; han kan lave alt fra små bronzefigurer til store altertavler og skøn grafik og malerier. Han har undervist i billedkunst på Holstebro gymnasium, været konsulent for utallige institutioner, bl.a. for Nationalmuseet, stået for pædagogiske kunstprojekter - for blot at nævne en lille smule af hans virke.
Med stor glæde og stor ydmyghed er det en kæmpe fornøjelse at kunne invitere til kunstudstilling i Hald kirke og menighedshus.
Udstillingen kan ses i perioden fra 1. oktober til og med d. 26. november i dagene tirsdag-fredag fra 8-16, men man skal lige have fat i graveren for at komme ind i kirken. Og så kan man selvfølgelig nyde værkerne ved alle gudstjenesterne i Hald kirke.

Fredag d. 6. oktober 2017 kl. 9.30:
Seniorcafe

"For Jørgen Bitsch var livet at rejse"
Ole Bitsch fortæller om sin far, globetrotteren Jørgen Bitsch, om eksotiske oplevelser fra klodens fjerneste egne.
Han har fanget en otte meter lang anakonca med de bare næver, besteget aktive vulkaner og set giftpile rettet mod sig af frygtsomme naturfolk.

Søndag d. 8. oktober 2017 kl. 19.30 i Kærby Kirke:
Koncert med "Svæv"

Musikalsk rundrejse i hele verden
Der kan forventes en forrygende koncert i Kærby Kirke sødnag d. 8. oktober kl. 19.30.
Folkemusikgruppen "Svæv" er en alsidig trio med sange, viser og folkemusik fra Norden, Balkan og resten af verden.
"Svæv" består af Jesper, jazzbassist, Gitte, sanger og fløjtenist og Ebbe, guitarist.
Der er som altid gratis adgang.